SADECE TAKİP ET
  Avrilin aldığı ödüller
 

Ödülleri&Adaylıkları
2002

MTV Video Müzik Ödülleri

En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı Complicated ; Ödül.
MTV Video Müzik Ödülleri Latin Amerika

En İyi Çıkış Yapan Uluslararası Bayan Şarkıcı ; Ödül.
World Music Ödülleri

En İyi Kanadalı Bayan Şarkıcı ; Ödül.

2003

Juno Ödülleri

Yılın Single'ı Complicated ; 'Ödül.
''En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Ödül.
Yılın En İyi Pop Albümü Let Go – Ödül.
Yılın Albümü: Let Go – Ödül.
Ylıln En İyi Şarkısözü Yazarı – Ödül.
Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül.
Ivor Novello Ödülleri

'Yılın En İyi Uluslarası Hit Parçası : Complicated – Ödül.
Radio Muzik Ödülleri

Yılın Şarkısı :Complicated – 'Ödül'.
MTV Asya Ödülleri

En İyi Bayan Şarkıcı; Ödül.
En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Ödül.
The Style Award – Ödül.
TMF Ödülleri

'En İyi Uluslararası Rock Şarkıcısı – Ödül.
Grammy Ödülleri

Yılın Şarkısı: Complicated –Ödül.
En İyi Bayan Pop Performansı :Complicated – Ödül.
En İyi Pop Albümü: Let Go – Ödül
En İyi Bayan rock Performansı: Sk8er Boi – Ödül.
En İyi Çıkış Yapan Bayan Şarkıcı – Ödül.
Amerikan Muzik Ödülleri

'En İyi Bayan Pop/Rock Bayan Şarkıcısı – Ödül.
Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü

En İyi Şarkı: Sk8er Boi – Ödül.
MTV Video Muzik Ödülleri Latin Amerika

En İyi Uluslarası Bayan Şarkıcı– Ödül.
ECHO Ödülleri

En İyi Çıkış Yapan Uluslarası Bayan Şarkıcı – Ödül.
World Müzik Ödülleri'

Yılın En Çok Satan Kanadalı Bayan Şarkıcısı – Ödül.

2004
Grammy Ödülleri

Yılın Şarkısı: I'm with You – Ödül
En İyi Bayan Pop Performansı: I'm with You – Ödül
En İyi Bayan Rock Performansı: Losing Grip – Ödül
World Muzik Ödülleri

En İyi Pop/Rock Şarkıcısı – Ödül.
Dünyada En Çok Satan Kanadalı Bayan Şarkıcı – Ödül.
MTV Video Muzik Ödülleri (Latin)

En İyi Uluslararası Pop Şarkıcısı' – Ödül.
MuchMusic Video Müzik Ödülleri

En İyi Kanadalı Müzik Videosu: Sk8er Boi – Ödül.
Hayranların Seçimi En İyi Kanadalı Şarkıcı – Ödül
Common Sense Medya Ödülü

En İyi Müzisyen – Ödül
MTV Video Müzik Ödülleri

En İyi Pop Videosu' – Ödül.
American Muzik Ödülleri

En Sevilen Pop/Rock Bayan Şarkıcısı – Ödül.
Juno Ödülleri

Yılın En İyi Müzik DVD'si – Ödül.
Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül.
Comet Muzik Ödülleri

En İyi Uluslararası Bayan Şarkıcı – Ödül

2005
Juno Ödülleri

Yılın En İyi Bayan Şarkıcısı – Ödül.
Yılın Pop Albümü: Under My Skin – Ödül.
Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül.
Yılın En İyi Söz Yazarı – Adaylık.
Yılın Albümü – Adaylık.
MTV Asya Ödülleri

En Sevilen Bayan Şarkıcı – Ödül.
Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülü

En Sevilen Bayan Şarkıcı – 'Ödül.
NRJ Muzik Ödülleri

En İyi Uluslararası Bayan Şarkıcı – Ödül.

2006
TRL Ödülleri (İtalya)

First Lady Ödülü

2007
MuchMusic Video Ödülleri

En İyi Kanadalı Video klibi: Girlfriend – Ödül.
En Sevilen Bayan Şarkıcı Hayranların Seçimi Ödülü – Ödül.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri En İyi Şarkıcı Ödülü – Ödül.
MTV Avrupa Müzik Ödülleri En İyi Şarkı Ödülü: Girlfriend – Ödül.
World Muzik Ödülleri

American Music Awards Video Klibi Hot Yılın Klibi Ödül
En İyi Pop/Rock Şarkıcısı – Ödül.
Dünyada En Çok Satan Kanadalı Bayan Şarkıcı – Ödül.




Diskografi
Albümler [değiştir]Let Go, (2002, Arista Records)
Under My Skin, (2004, Arista Recods)
The Best Damn Thing, (2007, RCA Records)

Single'lar

Complicated, (2002)
Sk8er Boi, (2002)
I'm With You, (2002)
Losing Grip, (2003)
Don't Tell Me, (2003)
My Happy Ending, (2004)
Nobody's Home, (2004)
He Wasn't, (2004)
Knocking Heavens Door, (2004)
Fall To Pieces, (2005)
Girlfriend, (2007)
When you're Gone, (2007)
Hot (2007)
The Best Damn Thing (2008)






Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

 
   
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=