SADECE TAKİP ET
  Avrilin oynadığı filmler ve resimleri
 
Filmografi

Yıl Film Rol Diğer notlar
2006 The Flock Genç Bayan
2006 Over the Hedge Heather Seslendirme
2006 Fast Food Nation Alice College activist
2004 Going the Distance Kendisi Cameo
2002 Sabrina, the Teenage Witch (TV dizisi)[1] Kendisi Misafir oyuncu


[Resim: aredhelps4.jpg]

[Resim: avrilxoxofw8.jpg]

[Resim: chazychazyw0.jpg]

[Resim: creepyve7.png]

[Resim: daniellavigneat1.jpg]



[Resim: danafruitog7.jpg]

[Resim: evilqueen28129wf2.jpg]

[Resim: fanavrilhr1.jpg]

[Resim: joelsjokekidsqa5.jpg]

[Resim: jacklavigneev6.jpg]

[Resim: w545.png]

[Resim: melodymoonwalkex6.png]





Bu sayfa hakkındaki yorumlar:
Yorumu gönderen: soyadının okunuşu, 24.08.2015, 22:13 (UTC):
lıviiğn

Yorumu gönderen: Avrilfanı , 05.04.2015, 17:35 (UTC):
Avril in soyadının okunuşu bilen kjjkkj

Yorumu gönderen: eda, 22.01.2015, 19:53 (UTC):
Avril çok tatlı yaa

Yorumu gönderen: selena gomez, 04.05.2014, 15:04 (UTC):
Arkadaşlar sapık bu bea

Yorumu gönderen: sedef, 29.01.2014, 10:54 (UTC):

Yorumu gönderen: aylavyu, 20.09.2013, 14:16 (UTC):

Yorumu gönderen: cemre, 29.08.2013, 12:11 (UTC):
evril

Yorumu gönderen: avril, 04.07.2012, 08:22 (UTC):



Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsmin:
Mesajınız:

 
   
 
=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=